SAPPIGE ROLLADE MET CHAMPIGNONS IN EEN HEERLIJKE MOSTERD-ROOMSAUS

Een lekker gerecht wat je op een een low en slow manier gaat bereiden

Bereidingswijze

De bereiding van deze smaakbom is erg simpel. Het enige wat je hoeft te doen is het vlees dichtschroeien in direct vuur. Het is belangrijk om het vlees dun op de draad te snijden. 

wat heb je nodig

– Verse varkensrollade van Slagerij Pieter Kling
– Vers gemalen peper en zout
– 150 gr. kastagne champignons (in kwarten gesneden)
– 40 gr. bakboter
– 1 ui fijngesnipperd
– 1 teen knoflook
– Mosterd
– Kookroom
– 2 el dragon (fijn gesneden)
– 1 tak rozemarijn

Bereidingstijd

90 minuten

Openingstijden

Maandag

11:00 – 18:00

Dinsdag t/m vrijdag

09:00 – 18:00

Zaterdag

08:00 – 17:00

Zondag

gesloten