Over ons

Wij zorgen voor een eerlijk, lekker stuk vlees!

Slagerij Pieter Kling

Een goed, lekker, verantwoord en ambachtelijk stuk vlees: dat haal je natuurlijk bij Pieter van Slagerij Pieter Kling in winkelcentrum De Burcht, gevestigd in de Bredase wijk IJpelaar. De slagerij geniet sinds 1984 populariteit bij mensen die een goed en eerlijk stuk vlees – dat op een verantwoorde manier gefokt en geslacht wordt – waarderen.

“Eerlijk, puur én ambachtelijk vlees met een verhaal”
Slagerij Pieter Kling

Kwaliteit

Klanten komen van heinde en verre voor het vlees van Slagerij Pieter Kling. Pieter vertelt: “Slagerij Pieter Kling verkoopt vlees zoals vlees bedoeld is: geen poespas, hoge kwaliteit en goed van smaak. Terug naar de oorsprong.

Eerlijk, puur én ambachtelijk vlees met een verhaal. In de dry-aged kast ligt een afwisselende selectie van Côte de boeuf zoals de Spaanse Rubia, Black Angus uit de Azoren of de Hollandse Piemontees. Daarnaast is er ook een ruim assortiment aan andere luxe vleesdelen. Denk daarbij aan Secreto Iberico, Bavette, Picanha of een mooie Flat-iron steak van het Wagyu rund. Het varkensvlees is afkomstig van een scharrelboerderij uit Riel en de kip is afkomstig van de Tante Door-kip: beiden 100% Hollands.

Hebben wij een stuk vlees waar u naar op zoek bent niet in ons vaste assortiment? Laat het ons weten en: “we make it happen!”

Onze waarden

Al 37 jaar leiden wij onze slagerij op een toekomst gerichte manier. We werken met de meest exclusieve stukken vlees of dagelijks verse producten met een doel;
“Het restaurant gevoel in huis halen”

Ambacht

Geen poespas maar gewoon een lekker stuk vlees op ambachtelijke wijze bereid.

Puur

Wij maken zo min mogelijk gebruik van marinaden en kruiden. Op deze manier kunt u genieten van de pure beleving van het vlees.

Eerlijk

Door samenwerkingen met betrouwbare leveranciers weten wij dat de dieren een goed en eerlijk leven hebben.

Openingstijden

Maandag

11:00 – 18:00

Dinsdag t/m vrijdag

09:00 – 18:00

Zaterdag

08:00 – 17:00

Zondag

gesloten

0